login   |    register

Scale Modeling Sponsors

See Your Ad Here!

User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Adding pictures to your posts
rv1963
Visit this Community
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Model Shipwrights: 188 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 02:15 AM UTC
It worked, It would appear I was copying the thumb nail and not the full size picture.
rv1963
Visit this Community
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Model Shipwrights: 188 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 02:14 AM UTC
Another try, I will keep at it.
rv1963
Visit this Community
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Model Shipwrights: 188 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:57 AM UTC
Another try this make take a while.
rv1963
Visit this Community
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Model Shipwrights: 188 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:52 AM UTC
Nope didn't work same problem I had before.
rv1963
Visit this Community
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Model Shipwrights: 188 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:52 AM UTC
I will try running a few tests to see if I can get my pics to work full size across my post, this should be interesting.
armyguy
Visit this Community
Wisconsin, United States
Joined: December 07, 2012
KitMaker: 224 posts
Model Shipwrights: 4 posts
Posted: Sunday, January 21, 2018 - 07:57 AM UTC
test
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:56:19 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:52:53 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:53:14 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:45:51 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:42:09 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:41:09 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:29:45 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:26:14 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:15:58 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:13:17 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:16:23 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:07:03 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:04:06 (GMT).
timmyp
Visit this Community
Virginia, United States
Joined: May 18, 2008
KitMaker: 265 posts
Model Shipwrights: 225 posts
Posted: Wednesday, January 17, 2018 - 12:17 PM UTC
Ivan,

Great-looking turret on your Sherman. It definitely has the look of a true-to-life steel casting. Were the numbers on the turret already engraved on it, or are they something you added?
11Bravo_C2
Visit this Community
Texas, United States
Joined: May 12, 2015
KitMaker: 396 posts
Model Shipwrights: 16 posts
Posted: Saturday, August 05, 2017 - 08:17 AM UTC
Flickr test 1


navychief
Visit this Community
Michigan, United States
Joined: March 13, 2009
KitMaker: 47 posts
Model Shipwrights: 1 posts
Posted: Monday, July 03, 2017 - 08:07 PM UTC
Thanks for your help, Darren. I got it figured out.

Michael
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
Visit this Community
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,243 posts
Model Shipwrights: 87 posts
Posted: Saturday, July 01, 2017 - 11:39 PM UTC
Michael your attempt was basically correct except that you copied the location at the top of the page rather than under the image.
Removed by original poster on 07/02/17 - 07:48:42 (GMT).
navychief
Visit this Community
Michigan, United States
Joined: March 13, 2009
KitMaker: 47 posts
Model Shipwrights: 1 posts
Posted: Saturday, July 01, 2017 - 10:34 AM UTC